Sommar över förväntan för Näshulta Livs

NYHET
September 30, 2022
Bldtext: Vid den officiella öppningen av Näshulta Livs deltog fr v Tuula Gustafsson och Ulla-Britt Hägglund, franchisetagarna Veronica Angelöf och Martina Ilar, Elin Ericsson, Lars-Åke och Anneli Karlsson, PG och Eva Nilsson samt Håkan Lander som blåste i näverluren.

Den 23 juni var det dags för den spännande öppningen av nya obemannade Näshulta Livs vid Ekudden längs väg 214.

Många var nyfikna på vad som rymdes i den lilla butiken. Bland dem som samlats utanför hördes bara positiva omdömen.

– Verkligen välordnat, menade Gunnar Nordholm som har sitt sommarboende nära butiken.

– Toppen! Otroligt bra sortiment! Bra avstånd för en morgonpromenad, sammanfattade Tuula Gustafsson från närbelägna Rosendal trygghetsboende.

Veronica Angelöf, som är en av de två franchisetagarna, berättar att det varit stressigt att kunna uppfylla målet att öppna butiken före midsommar.

Så här sammanfattar hon sommaren:

”Sommaren har varit över förväntan. Vi hade ju ingen aning om hur utfallet skulle bli med en obemannad butik i Näshulta, men det har gått riktigt bra.

Såklart inte helt smärtfritt dock. Vi har haft lite strul med både inloggningar och kassasystemet. Men det är väl så det är med dagens teknik.

Första veckorna kändes det som att vi bodde i butiken. Allt var nytt och mycket att lära sig. Men nu börjar det falla på plats och vi känner att vi har kontroll.

Det är roligt att folk kommer med önskningar om varor och vi försöker tillgodose så långt vi kan. Det tråkiga är ju när ingen sen köper det och datummärkningen hinner gå ut.

Vi hoppas och tror att våra kunder haft förståelse för de bekymmer som varit.

Vi har fått så mycket positiv feedback från alla möjliga håll, det värmer i hjärtat.

Nu gäller det bara att blicka framåt och hålla i det här.”

/LENA LINDHOLM