Näshultas hemsida

NYHET
July 18, 2022

Förra året fick Näshulta en ny hemsida som bättre skulle synliggöra vad som händer i bygden. Där finns presentationer av företagare, lokala producenter, evenemang, badplatser och vandringsleder som varit uppskattade, både av de som bor här och av utomstående besökare.

Näshulta Intresseförening har nyligen startat en arbetsgrupp som ska jobba med att hålla hemsidan levande och arbeta med bygdens marknadsföring på olika vis. Gruppen består idag av Grim Östlund, Eva Jonsson, Johnny Lindholm, Tord Wall, Michael Carlén och Michael Bergman. Men vi har även plats för fler som vill engagera sig och tar gärna emot förslag på innehåll till hemsidan.

Mejla till info@nashulta.se om du har något att lägga ut eller förslag på vad som bör finnas på hemsidan.

Det finns idag möjlighet för alla boende i Näshulta att lägga ut information om kommande evenemang, lediga boenden eller tomter på hemsidan. Och det finns ett företags- och föreningsregister där man som företagare eller förening kan lägga ut sin kontaktinformation för att enkelt bli hittad.

Driver du en verksamhet som är av ”allmänt intresse” så är du välkommen att höra av dig så kan vi skapa en egen sida med företagspresentation och bilder. Det vore troligtvis ett effektivt sätt att nå ut som företagare i bygden och kan även bidra till att öka trafiken till den egna hemsidan, som många gånger kan behöva draghjälp för att synas i sökmotorerna.

Eva Jonsson berättar att Hembygdsföreningen bestämt sig för att stänga ner sin gamla hemsida och flytta in på nashulta.se. Den nya sidan hittar du på www.nashulta.se/hembygdsforening och bör vara lanserad när du läser detta. Den gamla sidan var krånglig att hantera och det kändes onödigt med en egen hemsida när vi redan har en som vi kunde ligga under, säger hon. Även andra föreningar är välkomna att göra så om de vill.

/Michael Bergman