Evenemang

Återkommande evenemang i Näshulta.

Näshultadagen

Näshultadagen är ett evenemang som arrangeras av hembygdsföreningen den andra lördagen i augusti varje år. Det är en heldag med aktiviteter som är öppen för allmänheten, och brukar vara mycket välbesökt.

Här finns marknad, utställningar, lotteri och diverse prova-på-aktiviteter.

Tack vare generösa sponsorer så är alla aktiviteter för barnen gratis och de kan hoppa hoppborg, springa hinderbana och ta del av en massa andra roliga saker.

Naturligtvis finns det mat och dryck till försäljning – allt från grillat och bakat, till kaffe, saft och våfflor. En perfekt dagsutflykt!

För mer info, besök Hembygdsföreningens hemsida: https://www.hembygd.se/nashulta


Näshulta Kulturdagar

Näshulta Kulturförening är en ideell förening som arbetar för att stärka kulturen i bygden.

De arrangerar bland annat Näshulta Kulturdagar som är ett av Eskilstunas största kulturevenemang. Det arrangeras alltid veckan efter midsommar vid det natursköna Haneberg.

Under dagarna bjuds det på en mix av musik, dans, allsång, symfoniorkester, rockmusik – och naturligtvis finns god mat och dryck till försäljning!

Flera stora artister har spelat på scenen, bl.a. Petter, Weeping Willows, Jerry Williams, Svante Thuresson och många fler. Hit strömmar folk från Eskilstuna med omnejd och det är alltid en härlig stämning. Barnen har en helt egen dag med en massa festligheter där alla aktiviteter är gratis tack vare bygdens sponsorer.

Här finns verkligen något för hela familjen!

Föreningen mottog 2019 Eskilsstatyetten i kategorin förening, ett av Eskilstuna finaste priser!

För mer info och biljetter:
http://nashultakulturforening.se/näshulta-kulturdagar

Julmarknad

Den andra advent varje år arrangerar Näshulta Hembygdsförening traditionsenlig julmarknad vid Hökärr i Näshulta. Här finns allt som hör en julmarknad till – från hantverk och julkransar till hembakt fika. Självklart kommer även tomten på besök!

Fri parkering och fritt inträde!

För mer info:

https://www.hembygd.se/nashulta

Aktuella aktiviteter

Inga aktuella aktiviteter just nu.