I restaurangen serveras ett antal olika varmrätter och smörgåsar och cafét erbjuder ekologiskt kaffe och fina godsaker
Familjeföretaget Tre Bönder producerar KRAV-märkt nötkött. Som kund kan du prenumerera på ett flertal olika köttlådor.
I Magdakullans gårdsbutik säljs ekologiskt gräsbetat nötkött från deras egna rödkullor, lammkött från ekologiska gårdar i Sörmland och viltkött från Näshulta.
Restaurang Tuppen är Näshulta friskolas skolkök som bjuder på riktigt vällagad lunchmat, även för besökare. En lunch kostar 65 kr.
Mylla är ett ekologiskt andelsjordbruk som producerar högkvallitativa grönsaker på ett hållbart sätt, utan konstgödsel eller andra kemikalier.
Ekocertifierad produktion av nöt och lamm. Hudvårdsprodukter gjorda på ekologiska, kallpressade oljor samt ekologiskt bivax.
Restaurang tuppen på skolan är öppet för alla gäster. Ät näringsrik kost, veg alternativ finns.
Alla välkomnas in till vårt årliga julbord! I traditionell utgåva.